kreuk_transport.png

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Transport Arie Kreuk B.V. voldoet en werkt constant aan hoge kwaliteitseisen voor bedrijfsvoering, communicatie, externe- en interne processen, duurzaamheid en andere aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kies voor veiligheid, kwaliteit en duurzaam wegvervoer en ontdek ook de werkwijze van Transport Arie Kreuk B.V.

Voor u Rimpelloos goed in alle uitvoeringen!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Transport Arie Kreuk voldoet en werkt constant aan hoge kwaliteitseisen voor bedrijfsvoering, communicatie, externe- en interne processen, duurzaamheid en andere aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kies voor veiligheid, kwaliteit en duurzaam wegvervoer en ontdek ook de werkwijze van Transport Arie Kreuk B.V.

Voor u "Rimpelloos" goed in alle uitvoeringen!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De fundamenten van het bedrijf werden gelegd door Arie Kreuk. Het is 1 september 1963 als hij besluit om op zelfstandige basis en vooralsnog in zijn eentje de zorg op zich te nemen voor het vervoer van ladingen in opdracht van de scheepvaartbranche. 10 jaar later weet hij zich gesteund door zoon Piet Kreuk en enkele jaren later ook door zijn ander zoon Jan Kreuk, die het bedrijf komen versterken.

Groei en verhuizing
Vanaf dan maakt het bedrijf een grote vlucht, mede door de investeringen in wagenpark en personeel. Naast transport van ladingen voor de scheepvaart wordt ook havenimport en -export, containertransport en vervoer voor de bouwbranche aan het dienstenpakket toegevoegd. In 2004 wordt de startlocatie aan de Ringdijk 490, verruild door de huidige locatie. Een pand met ruime opslagcapaciteiten, om klanten ook logistiek nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe marktbenaderingen en certificeringen
Eveneens sinds 2004, is sprake van een verdubbeling van de grootte van het bedrijf. Dit is te danken aan een nieuwe marktbenadering waarin verdergaande specialisatie voor de bouwbranche en uitbreiding met nieuwe branches centraal staan. Bovendien beginnen nu de in 1999 behaalde ISO- en VCA certificaten, hun vruchten af te werpen. Sinds 2011 heeft Transport Arie Kreuk ook het Keurmerk Transport en Logistiek behaalt.

Daarmee belanden we bij de huidige situatie, waarin Transport Arie Kreuk met recht zich een professioneel bedrijf mag noemen in wegtransport en waarin de derde generatie Kreuk een belangrijke rol speelt !

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wegtransport, opslag en sneltransport
Hoofdactiviteit vandaag de dag is nog altijd wegtransport en opslag voor opdrachtgevers in met name de scheepvaart- en bouwbranche. Of het nu gaat om het vervoer van bouwmaterialen, scheepvaartonderdelen, machines, deelladingen, direct transport, groupage of om een stukje sneltransport van kleinere spoedeisende ladingen, klanten zijn bij Transport Arie Kreuk aan het juiste adres. Ook als het gaat om het zorgvuldig en voor hen zorgeloos vervoer.

Lees meer...

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ruim 50 jaar ervaring
Het 50 jarig bestaan, staat op de eerste plaats voor een halve eeuw kennis en ervaring op het vakgebied transport. Know how die voor een groot deel wordt vertegenwoordigd door het team van 25 medewerkers, waarvan enkele al tientallen jaren bij Transport Arie Kreuk werkzaam zijn.

Prettig en betrouwbaar zaken doen
Op de tweede plaats staat dat voor betrouwbaarheid. Transport Arie Kreuk mag enkele opdrachtgevers al jarenlang tot de klantenkring rekenen. Er is daarbij sprake van een langdurige samenwerking, waarbij klanten weten wat ze van Transport Arie Kreuk, maar ook Transport Arie Kreuk van de klanten, kunnen verwachten. Ook het familiale karakter van het bedrijf levert daar een bijdrage aan. Een persoonlijke benadering, een informele en goede sfeer, korte lijnen en een open communicatie zorgen ervoor dat kan worden waargemaakt wat Transport Arie Kreuk belooft en dat het prettig zaken doen is.

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu
Tot slot staat het KVGM-systeem bij Transport Arie Kreuk garant voor een optimale en betrouwbare dienstverlening. Naast ISO- en een VCA-certificaat, mogen zij sinds een aantal jaren een Keurmerk transportbedrijf noemen; een extra kwalificatie die van groot belang is in de transportbranche. Investeringen in een modern en zo milieuvriendelijk wagenpark en in goede arbeidsomstandigheden voor hun werknemers, maken dit systeem rond.

Oog voor de toekomst
De huidige directie, gevormd door Piet Kreuk en zijn dochter Ellen Kreuk, blijven in de toekomst open oor en oog houden voor nieuwe ontwikkelingen en groeimogelijkheden. Uitbreiding van het wagenpark en verdere specialisatie, teneinde onze dienstverlening te optimaliseren, zijn kernpunten in het beleid van Transport Arie Kreuk voor de aankomende jaren

Daarbij zal de combinatie tussen jarenlange kennis en ervaring met nieuwe frisse ideeën, Transport Arie Kreuk BV goed van pas komen. Transport Arie Kreuk denkt graag mee in logistieke oplossingen voor opdrachtgevers en relaties, samen werken wordt steeds belangrijker. Zo zal Transport Arie Kreuk de slogan "Rimpelloos Wegvervoer" ook in de toekomst kunnen blijven waarmaken!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Bij uitvoering van het wegtransport, opslag van bouwmaterialen, scheepsonderdelen, machines en containers is het ondernemingsbeleid gericht op continuering en verbetering.
Vanzelfsprekend worden in dit ondernemingsbeleid ook Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu aspecten betrokken.

Het KVGM-beleid is er op gericht dat het KVGM-systeem op een effectieve, sociaal maatschappelijke en economische verantwoorde wijze wordt uitgevoerd en in stand gehouden.
Dit is een direct gevolg van de markt waarin Transport Arie Kreuk B.V. opereert.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Gezondheid en milieu gaan heel nauw samen, immers in een goed milieu is het leven gezond.

Gezonde medewerkers zijn belangrijk en dat doen wij als volgt:

  • Op tijd de verplichte rustpauze inplannen is heel belangrijk
  • Beschermende werkkleding is een ander voorbeeld
  • Naast de verplichte ARBO keuringen moet een chauffeur nog enkele extra medische keuringen ondergaan, zoals bijvoorbeeld bij het rijbewijs. Een momentopname waarbij soms ongezondheid aan het licht komt. Verkeerde bewegingen en langdurig in zittende, gespannen houding maakt ook ongezond
  • Voorlichting over verkeersstress
  • Onze medewerkers worden geadviseerd hoe zij zich gezond kunnen voelen in vaak ongezonde arbeid

Milieu
Ongezond milieu gaat over ons dichtgeslipte wegennet. Het is vergelijkbaar met ons lichamelijk centraal zenuwstel. Geen doorstroming van bloed is erg ongezond en geen doorstroming van het verkeer is een ramp voor de economie en het milieu. Stilstaand verkeer stoot meer emissie uit dan doorstromend rijden. Toch kan ons bedrijf niet zonder het asfalt en juist daarom moeten we er anders mee omgaan.

Duurzame logistiek heeft de toekomst. Duurzaam betekend doordacht investeren.
Investeren in materieel en automatisering geeft efficiëntie die vaak op korte termijn voordeel biedt waar u als onze opdrachtgever van mee kunt profiteren.
Juiste planningen en ruime venstertijden vertalen zich in voordelig wegtransport, zeker als het toekomstige rekeningrijden, oftewel de kilometerheffing doorgang gaat vinden. Overigens zijn wij als transportonderneming voorstander van dit systeem waarbij de gebruiker op eerlijke wijze betaald.

Investeren en waar mogelijk hebben wij roetfilters toegepast in het wagenpark, wordt het nieuwe materieel voorzien van de laatste en vaak hoogste emissienorm. Inmiddels zijn er een aantal euro 6 voertuigen in het wagenpark sinds 4e kwartaal 2014.
Transport Arie Kreuk B.V. beschikt over voertuigboordcomputers om reden van efficiëntie en dus een beter milieu.

Meten is weten
Naast het verbruiken van brandstoffen, wordt deze ook gemeten en waarnodig aangepast. Opleidingen in het nieuwe rijden geeft besparingen.
Ons totale energiegebruik wordt jaarlijks gerapporteerd, waar mogelijk aangepast en duurzaam geïnvesteerd.

Bij Transport Arie Kreuk B.V. wordt het milieu niet gezien als bedreiging,
maar juist als een kans waar onze opdrachtgevers van mee profiteren.

“Laten we de wereld niet vuiler doorgeven aan de volgende generatie”.