kreuk_transport.png

Kwaliteiten

Ruim 50 jaar ervaring
Het 50 jarig bestaan, staat op de eerste plaats voor een halve eeuw kennis en ervaring op het vakgebied transport. Know how die voor een groot deel wordt vertegenwoordigd door het team van 25 medewerkers, waarvan enkele al tientallen jaren bij Transport Arie Kreuk werkzaam zijn.

Prettig en betrouwbaar zaken doen
Op de tweede plaats staat dat voor betrouwbaarheid. Transport Arie Kreuk mag enkele opdrachtgevers al jarenlang tot de klantenkring rekenen. Er is daarbij sprake van een langdurige samenwerking, waarbij klanten weten wat ze van Transport Arie Kreuk, maar ook Transport Arie Kreuk van de klanten, kunnen verwachten. Ook het familiale karakter van het bedrijf levert daar een bijdrage aan. Een persoonlijke benadering, een informele en goede sfeer, korte lijnen en een open communicatie zorgen ervoor dat kan worden waargemaakt wat Transport Arie Kreuk belooft en dat het prettig zaken doen is.

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu
Tot slot staat het KVGM-systeem bij Transport Arie Kreuk garant voor een optimale en betrouwbare dienstverlening. Naast ISO- en een VCA-certificaat, mogen zij sinds een aantal jaren een Keurmerk transportbedrijf noemen; een extra kwalificatie die van groot belang is in de transportbranche. Investeringen in een modern en zo milieuvriendelijk wagenpark en in goede arbeidsomstandigheden voor hun werknemers, maken dit systeem rond.

Oog voor de toekomst
De huidige directie, gevormd door Piet Kreuk en zijn dochter Ellen Kreuk, blijven in de toekomst open oor en oog houden voor nieuwe ontwikkelingen en groeimogelijkheden. Uitbreiding van het wagenpark en verdere specialisatie, teneinde onze dienstverlening te optimaliseren, zijn kernpunten in het beleid van Transport Arie Kreuk voor de aankomende jaren

Daarbij zal de combinatie tussen jarenlange kennis en ervaring met nieuwe frisse ideeën, Transport Arie Kreuk BV goed van pas komen. Transport Arie Kreuk denkt graag mee in logistieke oplossingen voor opdrachtgevers en relaties, samen werken wordt steeds belangrijker. Zo zal Transport Arie Kreuk de slogan "Rimpelloos Wegvervoer" ook in de toekomst kunnen blijven waarmaken!