kreuk_transport.png

In onze binnen opslag hebben wij nieuwe (pallet)stellingen laten plaatsen. Uiteraard zijn deze stellingen gekeurd, werken wij met een warehousemanagementsysteem en hebben wij alle hulpmiddelen in huis voor een correcte in- en uitslag.
Heeft u bijvoorbeeld pallets maar geen ruimte? Voor korte of lange duur? Bel gerust voor meer informatie naar 0180-412350, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook mogelijkheden voor zware pallets)

Per augustus 2019 zetten wij deze mooie DAF bakwagen voorzien met Loglift in voor onze opdrachtgever Van der Sijde Hout. 
Het voertuig is specifiek gebouwd voor het vervoeren van diverse houtproducten, waaronder rond hout en dat is ideaal te laden en lossen door de grijper.
Natuurlijk mag hun eigen huisstijl dan ook niet ontbreken!

Bent u ook geïnteresseerd in een contractvoertuig in uw huisstijl, welke voordelen het ook u kunt bieden?
Wij gaan graag met u in gesprek! U kunt ons bereiken via 0180-412350 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Transport Arie Kreuk BV is nu ook "Rimpelloos" voor uw rollend materieel!

Geen rollend materieel meer optillen met de kraan, maar gewoon op onze semi (via de hydraulische kleppen) erop rijden of met de lier er op trekken.
Ideaal voor het vervoeren van:
Heftrucks - Hoogwerkers - Verreikers - Rupsvoertuigen - Compressoren - Keet/bouwwagens - Aanhangwagens - Trucks - En al het andere waar wielen onder zitten!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze planning via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l of 0180-412350.

Per 4 februari 2019 beschikken wij over deze ideale uitschuifbare aanhangwagen. Perfect voor het vervoeren van diverse ladingen zoals units, containers en lange goederen.
De aanhangwagen past achter meerdere bakwagens met kraan, maar ook achter onze trekker met 60 t/mtr kraan. Met deze combinatie zijn we uiterst flexibel en wendbaar voor uw opdrachten!
Wenst u meer informatie te ontvangen, dan kan! Bel met onze afdeling planning via 0180-412350 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons wagenpark is per 28 januari 2019 uitgebreid met een gesloten bakwagen voorzien van laad/losklep, het laadvermogen bedraagt 6100 kg.
Heeft u goederen die u in deze wagen graag vervoerd wilt hebben, dat kan! Bel gerust naar onze afdeling planning via 0180-412350, ook als u meer informatie wenst over onze transportmogelijkheden bent u bij de planning op het juiste adres. Hopelijk tot snel!

Per 14 januari 2019 is ons wagenpark uitgebreid met een trekker voorzien van een 28 t/mtr autolaadkraan, natuurlijk voorzien van onze huisstijl!
Ideaal voor het verplaatsen en tillen van uw machines, bouwmaterialen, kasten, kozijnen, scheepsonderdelen, aggregaten, bokken, frames en noem maar op.
Interesse of het voertuig ook iets voor u kan betekenen? Bel onze planning via 0180-412350 voor meer informatie, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 8 oktober 2018 beschikken wij over een 3-assige trekker met 60 t/mtr kraan, welke is voorzien van jip en lier.

De trekker kan  zelfstandig als kraanwagen fungeren door een ballastbak op de trekker te plaatsen.
Naast diverse soorten trailers, kan er ook nog een aanhangwagen aangesloten worden om zo toch uw lading mee te nemen naar de locatie, mocht een semi diep of standaard trailer te groot zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze speciale wagen, dan kunt u contact met ons opnemen via 0180-412350 of mail ons direct!

"Transport Arie Kreuk is reeds enkele jaren onze partner bij het vervangen van wielassen op goederenwagons.
Onze ervaringen zijn uitsluitend positief. Transport Arie Kreuk is voor ons een deskundige, betrouwbare en flexibele partner!"

Lianne van Die

Voor een nieuwe opdrachtgever in de maritieme service vervoeren wij reddingsboten, zowel nationaal als internationaal.

Bent u op zoek naar een nieuwe vervoerder? Wilt u kwaliteit en dat afspraken worden nagekomen? Bel ons gerust op 0180-412350, onze medewerkers helpen u graag verder!

Subcategorieën