kreuk_transport.png

Specialiteiten

Wegtransport, opslag en sneltransport
Hoofdactiviteit vandaag de dag is nog altijd wegtransport en opslag voor opdrachtgevers in met name de scheepvaart- en bouwbranche. Of het nu gaat om het vervoer van bouwmaterialen, scheepvaartonderdelen, machines, deelladingen, direct transport, groupage of om een stukje sneltransport van kleinere spoedeisende ladingen, klanten zijn bij Transport Arie Kreuk aan het juiste adres. Ook als het gaat om het zorgvuldig en voor hen zorgeloos vervoer.

Daarnaast wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op Transport Arie Kreuk door opdrachtgevers in andere branches, zoals bijvoorbeeld de petrochemische industrie en behoort ook project- en bedrijfsverhuizingen tot de activiteiten van Transport Arie Kreuk.

Dedicated vervoer
Inmiddels wordt de helft van de transport activiteiten uitgevoerd als dedicated vervoer (ook wel contractvervoer genoemd), oftewel transport in wagens die zijn voorzien van de huiskleuren en huisstijl van de klant. Daarmee vertrouwen zij dus niet uitsluitend het vervoer aan Transport Arie Kreuk toe, maar ook het op een verzorgde en zorgvuldige manier, uitdragen van hun naam!

Groupage vervoer
Ook als de klant het wenst en hiermee voordelen te behalen zijn, wordt desgewenst een beroep gedaan op collega bedrijven als het gaat om het combineren van deelladingen tot voordeliger of sneller te realiseren groupagevervoer.