kreuk_transport.png

Terugblik

De fundamenten van het bedrijf werden gelegd door Arie Kreuk. Het is 1 september 1963 als hij besluit om op zelfstandige basis en vooralsnog in zijn eentje de zorg op zich te nemen voor het vervoer van ladingen in opdracht van de scheepvaartbranche. 10 jaar later weet hij zich gesteund door zoon Piet Kreuk en enkele jaren later ook door zijn ander zoon Jan Kreuk, die het bedrijf komen versterken.

Groei en verhuizing
Vanaf dan maakt het bedrijf een grote vlucht, mede door de investeringen in wagenpark en personeel. Naast transport van ladingen voor de scheepvaart wordt ook havenimport en -export, containertransport en vervoer voor de bouwbranche aan het dienstenpakket toegevoegd. In 2004 wordt de startlocatie aan de Ringdijk 490, verruild door de huidige locatie. Een pand met ruime opslagcapaciteiten, om klanten ook logistiek nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe marktbenaderingen en certificeringen
Eveneens sinds 2004, is sprake van een verdubbeling van de grootte van het bedrijf. Dit is te danken aan een nieuwe marktbenadering waarin verdergaande specialisatie voor de bouwbranche en uitbreiding met nieuwe branches centraal staan. Bovendien beginnen nu de in 1999 behaalde ISO- en VCA certificaten, hun vruchten af te werpen. Sinds 2011 heeft Transport Arie Kreuk ook het Keurmerk Transport en Logistiek behaalt.

Daarmee belanden we bij de huidige situatie, waarin Transport Arie Kreuk met recht zich een professioneel bedrijf mag noemen in wegtransport en waarin de derde generatie Kreuk een belangrijke rol speelt !