kreuk_transport.png

Met een veelzijdig wagenpark en vakkundig personeel voert Transport Arie Kreuk uw opdrachten geheel rimpelloos uit, zowel direct transport als deelladingen. Tevens biedt Transport Arie Kreuk contractvervoer aan waarbij het transportmaterieel is uitgevoerd naar uw wensen, zelfs in uw bedrijfskleuren en huisstijl.

De bouwlogistiek is de laatste jaren enorm veranderd. Finexwijk en stedelijke renovatie stellen andere eisen voor het aan- en afvoeren van bouwmaterialen en bouw hulpmaterieel. Just in time of een bouwticket of uitdagende locatie, Transport Arie Kreuk biedt u ruime ervaringen, meedenken en efficiënte oplossingen in deze gevarieerde sector.

De sector petrochemie wordt gekenmerkt door zeer strenge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Transport Arie Kreuk is al geruime tijd werkzaam voor verschillende opdrachtgevers in deze markt. Hierdoor is niet alleen al het personeel VCA gecertificeerd, maar ook het bedrijf. ISO en het Keurmerk Transport en Logistiek behoren ook tot haar kwaliteitscertificaten. Transport Arie Kreuk is dus goed bekend met de petrochemische industrie, hierdoor komen uw goederen met de juiste en kwalitatieve eisen op hun eindbestemming aan. Bekijk hier de certificeringen.

In de maritieme sector draait het naast veiligheid vooral om oplossingen en een zeer flexibele service. Oplossingen, afspraken, snelheid en slottijden zijn in deze sector van groot belang. Ruim 50 jaar loopt Transport Arie Kreuk met opdrachtgevers mee. Van rederij tot toeleverancier en van scheepswerf tot mobiele service, met velen zijn al jarenlange goede relaties opgebouwd. Hierbij is toeleveringen voor de offshore met steeds zeer diverse producten, een aparte uitdaging waar Transport Arie Kreuk graag in meedenkt voor efficiënter vervoer.

Transport Arie Kreuk is gespecialiseerd in vervoer/transport van machines. Denk daarbij niet alleen aan een losstaande machine, ook complete machinelijnen kan Transport Arie Kreuk voor u vervoeren en verplaatsen. Een machine kan van zeer grote waarde zijn en zeker bij transport is de schade groot als dit niet zorgvuldig gebeurd. Transport Arie Kreuk heeft hier zoveel ervaring in dat elke opdracht zorgvuldig wordt begeleid. Een bedrijfsverhuizing komt vaak voor en daarbij is elk klein detail van plaatsing van belang, ook hiervoor bent u bij hen op het juiste adres.

Een project kan bestaan uit meerdere ritten naar of van een zelfde locatie, maar kan ook bestaan uit een interne of een complete bedrijfsverhuizing. Van idee tot complete uitvoering heeft Transport Arie Kreuk tientallen projecten uitgevoerd. Klein en groot maakt in kwaliteit geen verschil om tot een goede samenwerking te komen.

Contractvervoer bij Transport Arie Kreuk biedt vele voordelen voor uw bedrijf, denkt u eens aan de investering van een wagen, de vergunningen en al het papierwerk, ook de bezettingsgraad voor efficiëntie is van groot belang. Wilt u zich wel verdiepen in deze zaken? Transport Arie Kreuk geeft u hiervoor een oplossing: Het voertuig en alle bijkomende zaken nemen zij van u over, zoveel als u wilt. Wilt u de planning in eigen beheer houden? Ook dat is mogelijk. De wagen en eventueel het personeel wordt voorzien in uw huiskleuren en huisstijl. Transport is immers een aparte specialisatie.

Bijzonder groot vervoer is ook bij Transport Arie Kreuk mogelijk, ook projectmatig. Transport Arie Kreuk investeert in materieel waarbij groot of zwaar de rol speelt. Het wagenpark bezit over enkele zeer zware kranen en gespecialiseerde trailers, waarmee het gewicht of de grote niet meer als een obstakel wordt gezien. En natuurlijk wordt daarbij de juiste wet- en regelgeving ingezet voor de kwaliteit en veiligheid.

Transport Arie Kreuk biedt ook de mogelijkheid voor deellading en groupage. Als Transport Arie Kreuk u hiermee een voordeel kan bieden wordt desgewenst een beroep gedaan op gelijkwaardige kwalitatieve collega bedrijven - en zij op ons - als het gaat om het combineren van deelladingen tot voordeliger of sneller te realiseren groupagevervoer.

Heeft u een spoed zending? Een klein doosje of toch iets meer? Transport Arie Kreuk is sterk in het snel zijn. Snel en kwalitatief. Mocht het toch vele malen groter zijn dan kan hier natuurlijk ander materieel snel voor worden ingezet. Transport Arie Kreuk begrijpt welke gevolgen het kan hebben als goederen niet tijdig of helemaal niet op hun eindbestemming aankomen, een breed assortiment wagenpark biedt ook hierin de juiste oplossing.

Transport Arie Kreuk levert dienstverlening voor opdrachtgevers welke het wagonmanagement uitvoeren voor hun vaak grote wagoneigenaren. Ook hierin wordt met de opdrachtgevers van de opdrachtgevers meegedacht. Met mobile services, opslag en aangepast materieel werkt Transport Arie Kreuk gecompliceerde uitdagingen naar een efficiënte oplossing. Lege of vol beladen wagons worden met vakkundig en opgeleid personeel tot tevredenheid van de opdrachtgevers en eigenaren behandeld.